Alarmsystemen laten installeren in uw woning.
+32 474 05 75 11

Alarmsystemen installeren in uw woning

Professionele installatie van een alarmsysteem

Electromatic installeert professionele alarmsystemen voor zowel woning, appartementen als industrie. U kan ook bij ons terecht voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen, plc sturingen, het plaatsen van generatoren, bordenbouw en de installatie van domotica systemen.

Bij Electromatic heeft u slecht één contactpersoon, namelijk de zaakvoerder zelf. Daardoor garanderen wij een vlotte en persoonlijke service bij het installeren van een alarmsysteem in uw woning.
Voor enkele voorbeelden kan u terecht op onze pagina 'Particulieren'.

Wij voeren de complete installatie van industriële projecten uit. Dit omvat: voorstudie, ontwerp, bordenbouw, programmatie, montage en aansluiten, opstart en afwerking.

Woninginbraken blijven in België alarmerend hoog! Een alarmsysteem installeren zorgt ervoor dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Zou het niet fijn zijn om 's morgens de deur achter u toe te trekken en toch te weten dat uw huis en al uw spullen veilig zijn? U kan opteren voor een draadloos of een bedraad alarmsysteem, alsook in combinatie met branddetectie, toegangscontrole en camerabewerking.

Meer info over alarmsysteem installeren?

Indien u meer informatie wenst over de installatie van alarmsystemen in uw woning, gelieve ons vrijbijvend te contacteren.

 

Alarmsysteem installeren

Sitemap

Alarmsysteem installeren in uw woning - Draadloze alarmsystemen - Elektriciteit nieuwbouw - Zonnepanelen Roeselare - Generatoren plaatsen - PLC-sturingen - Elektricien Roeselare - Alarmsystemen Roeselare - Domotica installateur - Zonnepanelen Kortrijk

 
Algemene elektriciteit & automatisering
Electromatic bvba
Spinnekensstraat 3
8800 Roeselare
België
Tel.:        +32 474 05 75 11
BTW:       BE 0830.419.869
E-mail: